Meest gestelde vragen

 

Is het mogelijk het product eerst te bezichtigen alvorens ik tot de koop overga?

Ja hoor, bezoek op afspraak is eventueel mogelijk! U kunt hiervoor een mail sturen naar info@foreverhome.nl of telefonisch contact met ons opnemen.

Het telefoonnummer is +31(0)6-15561835. 

Is het mogelijk vanuit het buitenland te bestellen?

Ja dit is mogelijk. Stuur een e-mail naar: info@foreverhome.nl met uw bestelling en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Let op! voor buitenlandse bestellingen gelden andere verzendkosten.

Hoe kan ik betalen?

Wanneer u een online bestelling plaatst, betaalt u veilig via IDEAL of via vooraf overmaken (overschrijving) Producten die gekocht en afgehaald worden op het afhaaladres, kunnen ook contant afgerekend worden. 

Wat zijn jullie bankgegevens?

Het rekeningnummer van Forever Home is NL14 RABO 0187 6110 92 (Rabobank)  t.n.v. E.A.M. Harbers/ Red blonde design.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen Nederland geleverd is?

Wij streven er naar om binnen 1 tot 3 werkdagen uw bestelling te leveren. Levering zal plaatsvinden op werkdagen tussen 8.00 en 18.00. 

Hoe hoog zijn de bezorgkosten?

De bezorgkosten voor uw bestelling worden automatisch aangegeven wanneer u de bestelling hebt geplaatst. Forever Home hanteert een tarief van 4,95 euro voor bestellingen onder 75 euro. Is het aankoopbedrag hoger dan 75 euro, dan worden er geen bezorgkosten gerekend. Het versturen van uw bestelling gebeurt bij kleine pakketten via Post.nl. of DHL. Voor de grotere pakketten (zoals kasten en vloerkleden breder dan 175cm.) werken wij samen met een transportbedrijf.

Bij een bestelling naar het buitenland hanteren wij de tarieven van Post.nl. Stuur ons een e-mail als u hierover informatie wilt ontvangen.

Ik heb mijn bestelling ontvangen, maar deze voldoet helaas niet aan mijn verwachtingen. Kan ik het terug sturen?

Dit is uiteraard geen probleem. Mocht uw bestelling, of een gedeelte daarvan, niet aan uw verwachtingen voldoen, neem dan na ontvangst van het product binnen twee (2) kalenderdagen contact met ons op. Als de retourzending wordt goedgekeurd ontvangt u hiervan een bevestiging  per mail en kunt u het product retour sturen. 

Hoe zend ik het product terug?

  • De retourzending moet altijd vooraf binnen twee (2) dagen via de mail gemeld worden.
  • Het te retourneren product, inclusief onbeschadigde en originele complete verpakking, dient binnen vijf (5) dagen na goedkeuring door ons, voorzien van het retourformulier aan ons geretourneerd en ontvangen te zijn.
  • U dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, door middel van een bewijs van postbezorging met het track&trace nummer.
  • De kosten van het retourzenden van het aan u geleverde product komen voor uw eigen rekening.
  • U dient retouren te allen tijde voldoende te frankeren, anders worden ze niet in ontvangst genomen.

Het retouradres is: Forever Home, Het Blik 76, 7141 TK Groenlo.
 

Ik heb mijn bestelling teruggestuurd. Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Als de retourzending aan de voorwaarden voldoet, draagt Forever Home er zorg voor dat binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag aan u wordt terugbetaald. De portokosten evenals het verzendrisico voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Waar komen de producten van Forever Home vandaan?

De producten die wij verkopen komen uit binnen - en buitenland! Wij hebben producten van onze vaste leveranciers, maar wij kopen ook op beurzen. Dit om u als klant een zo speciaal mogelijk aanbod te kunnen geven. Veel van onze producten worden ambachtelijk vervaardigd. Dit betekent dat de producten soms kleine oneffenheden en onregelmatigheden kunnen vertonen. Dit maakt het product bijzonder en geeft een authentieke sfeer aan uw interieur!

Ben ik verplicht een account aan te maken om een bestelling te plaatsen?:

Nee, dit is niet nodig. Klik dan bij het afrekenen op de optie: direct afrekenen. Het is wel handig om een account aan te maken, omdat u dan bij uw eventueel toekomstige bestelling niet al uw gegevens meer hoeft in te voeren.

Blijven mijn gegevens prive?:

Forever Home gaat uiterst zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens. Wij geven geen gegevens door aan derden.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?

Stuur een mail met uw vraag naar: info@foreverhome.nl U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Het telefoonnummer is +31(0)6 -15561835.